Kannattajajäsenet


Krotek Oy on kromatografiaan erikoistunut yritys, joka aloitti toimintansa 1.7.1995. Kromatografia-tarvikkeiden lisäksi toimitamme standardeja ja tarvikkeita myös spektrometriaan. Cannon, Tanaka ja Stanhope-Seta on päämiehemme, joka valmistaa laitteita ja standardeja öljyteollisuudelle ja kemian teollisuudelle.Norlabista löytyy yhteensä yli 100 vuoden kokemus lähes kaiken tyyppisistä erotustekniikoista. Vahvuutemme ovat ”vaikeammat” tekniikat: erikoisdetektorit, pienen ja suuren mittakaavan kromatografia, ylikriittinen, kokoekskluusio- ja neste-nestekromatografia, kenttävirtausfraktiointi (FFF) jne. Edustamamme yritykset pystyvät tarjoamaan ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja. Toiminta-alueemme kattaa Pohjoismaat, Baltian sekä Venäjän. Yksi merkittävimmistä edustuksistamme on Postnova (Saksa) – kenttävirtausfraktioinnin (FFF) markkinajohtaja. Postnovan FFF-alustaa voi käyttää valonsirontadetektoriin tai ICP/MS:aan yhdistettynä lähes minkä tahansa makromolekyylin tai nanopartikkelin karakterisointiin natiiviolosuhteissa. Sovellusalueita ovat mm. bioteknologia, nanoteknologia, elintarviketurvallisuus, ympäristö- ja polymeeritieteet.


Berner Oy tuo maahan ja myy useiden kansainvälisesti johtavien laitevalmistajien laboratoriolaitteita, reagensseja ja tarvikkeita. Kromatografian ja massaspektrometrian tuotteissa tärkeimmät päämiehemme ovat Shimadzu, Teledyne Isco, Antec, Sedere, ShowaDenko Shodex, Peak Scientific. Vastaamme oman huoltohenkilöstön avulla kaikkien myymiemme laitteiden luotettavasta huollosta ja varaosapalvelusta. Olemme kasvava ja innovatiivinen laboratorioalan ja prosessianalytiikan edelläkävijä. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua laitteen koko elinkaaren ajan.


Phenomenex is a global technology leader committed to developing novel analytical chemistry solutions that solve the separation and purification challenges of researchers in industrial, government and academic laboratories. From drug discovery and pharmaceutical development to disease diagnosis, food safety to environmental analysis, Phenomenex chromatography solutions accelerate science and help researchers improve global health and well-being. To learn more, please visit us at www.phenomenex.com.VWR tukee maailman tärkeimpiä tieteellisiä tutkimushankkeita tarjoamalla erittäin laajan valikoiman tuotteita niin perustutkimukseen kuin lääketeollisuuden, biotekniikan ja muun teollisuuden yrityksiin sekä terveydenhuoltoon ja valtion organisaatioihin ja oppilaitoksiin.VWR vastaa asiakkaiden tarpeisiin 160-vuotisen kokemuksensa, vakautensa, visionsa ja innovaatioidensa avulla.Tänä päivänä VWR palvelee Suomessa laboratorioalanasiakkaitaan yli 40 ammattilaisen voimin keskittyen sekä teollisuuteen että tutkimukseen. Aluemyyntipäällikkömme hoitavat asiakkuuksia yhdessä tuotepäälliköidemme kanssa varmistaen asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaispalvelun ja tuotetietouden. Asiakaspalvelumme ja myynnin tukitiimimme työskentelevät yhdessä valitakseen kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan tilaus- ja toimitusmuodon sekä taaten joustavan palvelun.


For over fifty years, Waters has developed innovative analytical science solutions to support customer discoveries, operations, performance, and regulatory compliance. Waters creates business advantages for laboratory-dependent organizations by delivering practical and sustainable scientific innovation to enable significant advancement in healthcare delivery, environmental management, food safety, and water quality. Waters products are used by pharmaceutical, life science, biochemical, industrial, academic and government organizations working in research and development, quality assurance and other laboratory applications. Waters UPLC, HPLC and MS instruments and consumables are used in a broad range of industries to measure the chemical, physical and biological composition of materials.