Kannattajajäsenet / Sponsor MembersNorlabista löytyy yhteensä yli 100 vuoden kokemus lähes kaiken tyyppisistä erotustekniikoista. Vahvuutemme ovat ”vaikeammat” tekniikat: erikoisdetektorit, pienen ja suuren mittakaavan kromatografia, ylikriittinen, kokoekskluusio- ja neste-nestekromatografia, kenttävirtausfraktiointi (FFF) jne. Edustamamme yritykset pystyvät tarjoamaan ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja. Toiminta-alueemme kattaa Pohjoismaat, Baltian sekä Venäjän. Yksi merkittävimmistä edustuksistamme on Postnova (Saksa) – kenttävirtausfraktioinnin (FFF) markkinajohtaja. Postnovan FFF-alustaa voi käyttää valonsirontadetektoriin tai ICP/MS:aan yhdistettynä lähes minkä tahansa makromolekyylin tai nanopartikkelin karakterisointiin natiiviolosuhteissa. Sovellusalueita ovat mm. bioteknologia, nanoteknologia, elintarviketurvallisuus, ympäristö- ja polymeeritieteet.


Berner Oy tuo maahan ja myy useiden kansainvälisesti johtavien laitevalmistajien laboratoriolaitteita, reagensseja ja tarvikkeita. Kromatografian ja massaspektrometrian tuotteissa tärkeimmät päämiehemme ovat Shimadzu, Teledyne Isco, Antec, Sedere, ShowaDenko Shodex, Peak Scientific. Vastaamme oman huoltohenkilöstön avulla kaikkien myymiemme laitteiden luotettavasta huollosta ja varaosapalvelusta. Olemme kasvava ja innovatiivinen laboratorioalan ja prosessianalytiikan edelläkävijä. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua laitteen koko elinkaaren ajan. www.bernermedlab.fi/laboratorio


Measurlabs tarjoaa laboratorioanalyyseja ja testauspalveluita materiaaleille, kemikaaleille ja erilaisille tuotteille. Olemme valinneet yli 300 maailman parhaan testauslaboratorion luotettavimmat ja kustannustehokkaimmat palvelut, ja tuomme ne asiakkaidemme saataville samasta paikasta. www.measurlabs.com


Phenomenex is a global technology leader committed to developing novel analytical chemistry solutions that solve the separation and purification challenges of researchers in industrial, government and academic laboratories. From drug discovery and pharmaceutical development to disease diagnosis, food safety to environmental analysis, Phenomenex chromatography solutions accelerate science and help researchers improve global health and well-being. To learn more, please visit us at www.phenomenex.com.For over fifty years, Waters has developed innovative analytical science solutions to support customer discoveries, operations, performance, and regulatory compliance. Waters creates business advantages for laboratory-dependent organizations by delivering practical and sustainable scientific innovation to enable significant advancement in healthcare delivery, environmental management, food safety, and water quality. Waters products are used by pharmaceutical, life science, biochemical, industrial, academic and government organizations working in research and development, quality assurance and other laboratory applications. Waters UPLC, HPLC and MS instruments and consumables are used in a broad range of industries to measure the chemical, physical and biological composition of materials.
SYNLAB on suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. Keskuslaboratoriomme sijaitsee Helsingissä ja kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, patologian, genetiikan sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan. SYNLAB Suomi on osa kansainvälistä SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi


MetropoliLab Oy on kotimainen vesi-, elintarvike- ja ympäristölaboratorio. Tarjoamme luotettavia ja laadukkaita laboratorio- ja näytteenottopalveluita jo 140 vuoden asiantuntemuksella.

Laajat näytteenkäsittely- ja analyysipalvelumme mahdollistavat nopeat ja luotettavat tulokset erilaisista matriiseista. Tutkimme mm. vesi-, elintarvike-, maaperä-, maanparannusaine-, lannoite-, rakennus- ja hygienianäytteitä.

www.metropolilab.fi


Sartorius Biohit Liquid Handling Oy on globaaleilla markkinoilla toimiva yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi nesteannostelutuotteita lääke-, elintarvike- ja muun teollisuuden sekä tutkimuslaitosten, yliopistojen ja sairaaloiden käyttöön. Tuotevalikoima käsittää mekaaniset ja elektroniset pipetit ja pipetin kärjet, kertakäyttöiset laboratoriosuodatustuotteet, kuoppalevytuotteet ja muita ruiskuvalutekniikalla valmistettuja muovituotteita sekä näiden alikokoonpanoja.

Sartorius Biohit Liquid Handling Oy is a globally operating company that develops, manufactures and markets liquid handling products for pharmaceutical, chemical and food industries as well as for academic and clinical sector. The product portfolio includes mechanical and electronic pipettes and pipette tips, disposable laboratory filtration devices, micro plate products, and other injection moulded plastic products and sub-assemblies.
www.sartorius.com